Szilveszteri tüzijáték és petárda tiltása

Kedves Polgárok!

 

Gondolom és remélem, hogy többségben vagyunk akik úgy gondolják, hogy évről évre egyre durvábbá válik a szilveszter éjszaka a maratoni tüzijátékozóktól és petárdázóktól...elegünk van azokból az emberekből akik önző, egoista mivoltuk miatt egyszerűen nem veszik figyelembe, hogy milyen szenvedést okoznak ezzel a háziállatoknak és a kicsi gyermekeknek is. Elegünk van abból, hogy egymást felülüberelve napokon át zavarják nyugalmunkat és nem képesek empátiát érezni más érző lények iránt...Kérem aki úgy gondolja, írja alá hogy megkérjük a kormányt tiltsa be az egyénileg használt pirotechnikai eszközöket, mivel sajnos mint sok más dologban az emberek mohók és önzők, ezért ezt a szórakozást sem tudják kultúráltan művelni. Tegye lehetővé, hogy központi ünneplés keretében (mint augusztus 20-án) minden régióban, városban, faluban egy kijelölt helyen folyjon szilveszterkor a tüzijátékozás, megszervezett keretek között maximálisan 30 percig.

Köszönöm azoknak akik aláírják és ezzel hozzájárulnak a balesetek megelőzéséhez, a háziállatok szenvedéseinek megszűntetéséhez, és nem elhanyagolhatóan a békés, színvonalas ünnepléshez.

 

Szeretem az állatokat, mert csak szeretetet adnak, holott sokan csak kihasználják szerencsétleneket.....igen hozzád szólok most, aki láncravered a kutyád, mert csak azért tartod, hogy elűzze a betolakodót... használod és kihasználod...de semmivel nem viszonzod....pedig ha értenéd és látnád a lelkét, talán a tiéd is jobbá válna....

Csak akkor növünk fel, ha megtanulunk empátiát érezni minden érző lény iránt....és jó lenne már ha mindenki felnőne!!!!