Szilveszteri tüzijáték engedélyezése Tatán!

Kedves olvasók! Tisztelt Tata város önkormányzata!

Tatán 2018-ban meghozták a tüzijáték koráltozásáról szoló rendeletet! 21/2018.(X.31.) Ezt a rendeletet a városlakók megkérdezése nélkül hozták meg! Körübelűl 2000 ember írta alá ezt a petíciót, Tatán ebből a 2000 emberből csupán 300 írta alá!!(Tata lakossága 24000fő) És ezt így hozták meg, hogy tatán csak 300 ember támogatta és a többi lakót megsem kérdezték!

Mit is szeretnénk?

-2021-re újra szabad szilveszteri tüzijátékot Tatán

-Csak a tó körül legyen érvényes a tilalom!

-Ha a petíciót nem lehet/nem tudják elfogadni kérdezzük meg a városlakókat közszavazás formájában!

Rendelet következményei:

-Állandó veszekedések a városlakók között!

-Kihalt terek, utcák szilveszterkor Tata belvárosában!

-Konfliktusok--> Sajnos mióta meghozták ezt a rendeletet a karácsony és az újév közeledtével állandó konfliktusok vannak ebből az ügyből! Az önkormányzat ezt jószemmel nézi 

Ilyen rendeleteket hoznak meg, miközben a várossal kéne foglalkozni, nincs normális közvilágítás emiatt tőrténtek már balesetek! A város közelekdési megoldása is borzalmas állandóak a dugók és a buszra is alig lehet felférni mivel kevés a busz!

Tehát kérek minden tatait hogy írja alá ezt a petíciót és ossza meg barátaival ismerőseivel hogy pontot rakjuk ennek az ügynek a végére!!!

Mi lenne a megoldás: A tilalom ugyanúgy megmaradna azonban leszűkítenék a tó köré illetve a tó környékén lévő utcákra és ott maximális védelmet biztosítani!!39610947_1771583936212368_6934790471138934784_o-800x450.jpgrendelet.png Itt látható az a terület amelyen mi korlátoznánk a tüzijátékot!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Schaffer Gábor, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook