Szigetszentmiklós és környékének minőségi postai szolgáltatásért!

Szigetszentmiklós és környékének minőségi postai szolgáltatásért!
 
Aláírásommal tiltakozom az ellen, hogy a Szigetszentmiklós, 1. posta vezetése immár évek óta nem hajlandó minőségi szolgáltatást biztosítani a városban és a környező településeken.
 
1. A számlalevelek rendszeresen több hetes késéssel vagy egyáltalán nem érkeznek meg. 
2. Csomagok, tárgyat tartalmazó levélküldemények tűnnek el tömegesen. 
3. Gyakran nem a rendeltetési címre történik a kézbesítés, ezzel sértve a levéltitokhoz való jogot, valamint folyamatos kesedelmi kamatokat fizet a lakosság a szolgaltatok felé a késedelmes vagy nem kézbesítés miatt. A lakosság próbálja helyrehozni a rendszeres hibákat. 
4. Aláírás ellenében átvehető küldeményekről, ill. tárgyat tartalmazó küldeményeknél gyakran csak előre megírt értesítőt dob a kézbesítő a levélszekrényekbe, meg sem kísérli a kézbesítést akkor sem, ha a küldemény beférne a postaládába.
5. A posta vezetői és egyes munkatársak gorombán, lekezelően beszélnek a panaszt tevőkkel.
6. Kérjük a panaszos területek fokozott ellenőrzését a 3-as számú postán a hétvégi nyitva tartást, hogy addig is a nem kezbesített leveleket a hétkoznap dolgozók is átvehessék.
 
 
A helyi posta vezetése a jelzett panaszokat nem veszi komolyan, minden felelősséget hárítanak. Az ügyfélszolgálatra küldött bejelentésekre sablon, semmitmondó választ küldenek.
Felszólítjuk a Magyar Posta Zrt. vezetését és a felügyelő szerveket, minisztériumot a minőségi postai szolgáltatás haladéktalan helyreállítására Szigetszentmiklóson és környékén! Becsüljék meg a munkájukat jól végző dolgozókat!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Pócza Attila, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...