Szabadítsuk fel Szigethalmon a Mű utat!

Kedves Érdeklődő!

 

Ezen petíciót azért hoztuk létte, hogy Szigethalmon a Mű útra és a velejáró problémákra felhívjuk a nagy emberek figyelmét. Szeretnénk tenni azért, hogy élhető és járható legyen kis városunk legforgalmasabb útja! 

Miért is írja alá bárki is ezt a petíciót?

Azért, hogy:

- legyen járda, hogy ne kelljen attól tartanunk, ha megyünk a kisboltba/pékségbe, hogy elcsap bennünket/szerettünket egy kamion.

 
- legyen behajtási engedélyes a kamionok és pótkocsis kamionok áthaladása, hogy csak azok jöhessenek, akik telephelye városunkban székel.

- a HÉV-hez legyen jelzőlámpa az útonvaló átkeléshez vagy egy felüljáró/aluljáró, amivel könnyebben megközelíthető az állomás. Ez csak a három talán legfontosabbja annak a sok mindennek, amivel nap mint nap szembesülünk, lehetne még mit írni!

 

 

Mit várunk attól, ha az aláírások eljutnak ahhoz a személyhez, aki tud ezért tenni? 
Azt, hogy élhetőbbé, biztonságosabbá és dugómentesebbé váljon a Mű út! 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Németh-Séllei Zsanett, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook