/szentesi_kubikus_szobor

Kedves Szentesiek, Szentesről elszármazók és Szentest Szerető Polgárok!

Március 31-én a szentesi képviselőtestület ülésén a FIDESZ frakció erővel átvitte azt a határozatot, hogy az Apponyi téren álló földmunkás szoborral le kell számolni, mert "a kommunista múltat" el kell végre törölni.

A szobrot tervek szerint Magyartésre szállítják majd.

Hiába érveltek a valódi lokálpatrióták ez ellen.

Hiába érveltek azzal, hogy ez nem Tanácsköztársaság, hanem Földmunkás emlékmű, 1969 óta része a térnek, a városnak – a FIDESZ frakció nem kegyelmezett.

Hiába javasolta Polgármester Úr is, hogy a döntés előtt kérdezzék meg a szentesi emberek véleményét.

2 hete folyik a városban aláírásgyűjtés, eddig több százan írták alá, hogy ragaszkodnak a szentesi kubikus hagyományokra emlékező szoborhoz. Népszavazást egyelőre nem lehet összehívni ebben a témában, de a támogatók számára itt az interneten is lehetőséget biztosítunk arra, hogy segítsenek megmenteni Marton László szobrát!

Oszd meg a petíció elérhetőségét valamennyi ismerősöddel, hogy minél többen csatlakozhassanak!

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Dr. Komáromi Zoltán, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...