Székesfehérvár-Öreghegy internetszolgáltatás

Tisztelt öreghegyi lakók!

A vírushelyzet miatt sokan arra kényszerültek, hogy nap mint nap a házba bezárva tanuljanak  vagy dolgozzanak.(online oktatás, home office)
Ezzel semmi probléma sem lenne, ha megfelelő internet szolgáltatás lenne a környéken. Napi szinten több órás kimaradást tapasztalunk. A hibabejelentés után pár órára működőképes lesz a hálózat, de nem sokkal ezután újraindul az ördögi kör...

(Az érettségi előtt álló diákoknak ez különösen nagy hátrány..)

Sem a munkahelyeken, sem az iskolákban nem nézik jó szemmel az állandó mentegetőzést vagy hiányzást az internetszolgáltatás kimaradása miatt, hiszen valljuk be, manapság egy állandó és működőképes internetelérés minden háztartásban adott...legalábbis a nagy részében..

Tudomásom szerint Öreghegy felső (a belvárostól távolabbi) részén csak egyetlen szolgáltató van jelen. A többi cég nem hajlandó egységeket létrehozni a környéken.

Kérem a környékbelieket, hogy írják alá ezt az online petíciót, amennyiben háztartásukban gyakoriak az internet -és TV szolgáltatással kapcsolatos problémák.

Reménykedem benne, hogy ha összefogunk az adott szolgáltató ténylegesen javít hálózatának minőségén, VAGY a többi szolgáltató hajlandó lesz egységeket telepíteni a környéken, látva azt, hogy igenis lenne rá igény..

Juttassuk el ezt a petíciót minél több emberhez!

Köszönöm a segítségüket!

Sprecak Kornélia

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Sprecak Kornélia petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...