Szabadságot Budaházy György, politikailag elítélt szabadságharcosnak!

Felhívás!!!- minden bolsevik- marxista mentes, szervezetek, pártok és egyének felé.

A KOMIFAS, MO-i törvényhozók azért ítélték el elsősorban, Budaházy Györgyöt, amiért titeket is elítélhetnek bármikor, mindegy melyik politikai oldalon vagy. Ő volt az első, aki a vörös csillagot, ‘56-óta, levette a ruszki gyarmatosítók által létrehozott “műemlékről”. Mindaddig nem lesz változás a magyar közéletben, ameddig a “pártoskodás” mentes, demokratikus szereplők, nem állnak Budaházy György mögé. Lehet őt szélsőjobboldalinak nevezni és minden másnak, ha úgy tetszik, de egy dolog biztos, politikai nézetei miatt lett elítélve, tehát politikai fogoly!!!

Nem lopott, nem ölt, nem erőszakolt meg senkit, nem használta az adófizetők pénzét, egyszerűen kiállt a bolsevik- neomarxisták ellen. Az igaz, voltak olyan megmozdulásai, amelyikek sértők lehetek, de attól nem lehet bűnözőként kezelni, mert ugyanaz megtörténhet bárkivel akinek a nézetei nem egyeznek az “egy párt- egy vezér” autokratikus kormánynak a parancsával. Lásd a parlamentben felszólaló képviselőket, Kövér elvtárs elhallgattatja, bírságolja és mindezt azokkal szemben teszi akik megválasztott egyének, akkor mire nem képesek egy civil emberrel, aki, ha tetszik nekünk, ha nem, de a szólás szabadság jogaival akar élni.

A Székelyek Világszövetsége, párt és egyesület, András Mihály, alapító által,levelet küldött az Amnesty International szervezetnek, amelyben felkéri őket, hogy indítsanak eljárást, felülvizsgálati folyamatot, Budaházy György igazságtalan bebörtönözésének érdekében. Egyben petíciót indítunk Budaházy György érdekében. SZABADSÁGOT A POLITIKAI FOGLYOKNAK!!!

https://www.szekelyekvilagszovetsege.hu/

Éhségsztrájk

Éhségsztrájkba kezd mától Bud@házy György a börtöncellájában, ezzel tiltakozva az őt sújtó koncepciós eljárások ellen.

Ennek már a fele sem tréfa!

Jeges rémülettel a szívemben hívok és várok minden jóérzésű magyart, aki fel kívánja emelni a szavát az őt érő igazságtalanságok ellen.

A megalakult Budaházy Bizottság az Igazságtételért a gmal email címe:
budahazybizottsag@

Köszönöm a megosztásokat és a petíció aláírást.


Székelyek Világszövetsége    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Székelyek Világszövetsége láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...