Stég placc büfé újranyitását kérem

Aláírásommal támogatom, és egyben kérem a Dunaharaszti, Alsó-Duna sor 46. szám alatti és előtti Stég placc büfé üzemelésének visszaállítását.

A büfé létrehozása és a környezetében kialakított placc egy olyan közösségi teret teremtett Dunaharaszti, és a környék lakosai számára, amelyre kifelyezetten nagy igény van! Személyes tapasztalataim alapján igazolom, hogy nyitvatartásuk alatt hangos zenét nem tapasztaltam, a büfé környezete rendezett, igényesen kialakított és szemét mentes volt, forgalmi torlódás a környezetében nem volt.

Egyben vállalom, hogy a büfé területét lehetőség szerint gyalog, kerékpárral, vagy vízi eszközzel közelítem meg, csökkentve ezzel a környezetre nehezedő autósforgalom terhét.

Az aláírással engedélyezem Stég placc büfé, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.