Soros György kitiltása és állampolgársága megfosztása!

Az amerikai milliárdosnak egyeteme, sok szervezete, és sok médiuma van. Magyarországot erősen fenyegeti a milliárdos, és tönkre akarja tenni. Arra szeretném kérni a magyar kormányt hogy tiltsa ki és fossza meg az állampolgárságát Soros Györgynek! Remélem sok ember aláírja, és sikeres lesz az akció. Ha az USA kitiltaná Sorost, akkor Magyarországra küldenék vissza. Ezt meg kell akadályoznunk! Ez nemzeti ügy. Toroczkai László támogatására számítok, de a Jobbik és a balliberális pártok támogatására nem számítok. Ez az első lépés, utána az összes médiumot, szervezetet, pártot és intézményt be kell tiltani!

Az aláírással engedélyezem Bence Szabó, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.