Somogyszob és környéke mobiltelefonszolgáltatásának javítása

Tisztelt „30-as” Somogyszobiak, környékbeliek!

Ez az aláírásgyűjtés a Magyar Telekom(T-mobile) mobilszolgáltatását igénybe vevőknek szól.

Bizonyára Ti is napi szinten használtok mobiltelefont telefonálásra, üzenetküldésre, netezésre, chatelésre ( Viber, Whatsapp, FB Chat)…vagyis inkább használnátok, tekintettel a szolgáltatás minőségére Somogyszobon és környékén. Évek óta tapasztalható, hogy mennyire rossz a lefedettség, mind a GSM(sima hanghívásokra) mind az LTE/3G/WCDMA (mobilnetezésre).

A realitás sajnos az, hogy a szolgáltató nem, vagy csak nagyon kis mértékben fordít figyelmet az egyedi panaszokra, viszont a közösség erejét bevetve nagyobb a siker esélye.

Hisz ki ne akarná rendesen használni a szolgáltatást, amiért fizet, különösen, ha figyelembe vesszük a manapság szinte kötelező jelleggel arcunkba tolt mobilnetes díjcsomagokat, amikért ugyanannyit kell fizetni, mint mondjuk Budapesten, vagy bármelyik nagyobb városban, ahol nyilván nem kell térerőt vadászni.

Tehát az aláírásgyűjtés célja az, hogy közösen érjük el, hogy magasabb minőségű szolgáltatást kapjunk a pénzünkért. Ezért minden aláírás számít, függetlenül attól, hogy előfizetéses, kártyás, vagy akár (a fentebb leírt okok miatt ) „ex-harmincas” vagy. :)

Köszönettel

Birkás Péter