Sebesség korlátozást a tiszakécskei Wesselényi utcára!

Célunk, hogy Tiszakécskén a Wesselényi utcában évek óta fennálló gyorhajtási probléma megszűnjön. A 4 méter széles úton még a 30 km/óra is soknak tűnik, ezért szeretnénk, hogy a közút kezelője lakó-pihenőövezeti táblát helyezzen ki, emellett rendszeresek legyenek a rendőri sebességellenőrzések, illetve már más településeken sikeresen alkalmazott forgalomlassító intézkedéseket és eszközöket ("fekvőrendőr", sáveltolás, konténeres fa-kihelyezése) is vegyen figyelembe annak érdekében, hogy megszűnjön a gyorshajtás a fent említett úton és annak a stadionig meghosszabított szakaszán.lako_ovezet_tabla_lead.jpgA tiszaparti sétány biztonságos megközelítése mind a park mellett lakók, mind a parkot igénybe vevők közös érdeke, ezért kérjük támogassa aláírásával petíciónkat!

Az aláírással felhatalmazom Bakó Mihály petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.