(RotS) MMORPG Feliratkozóív. Kábé.

"Update: 03.20 - A (potenciális) játékosbázis (differenciáltságának) felméréséhez és elemzéséhez, és persze hosszú távon majd a játékélmény legjobbá tételéhez is, de pár további adatot/infót kell kérnem tőletek a ehhez (na meg mert most kaptam az üzenetet a project managertől, hogy mik kellenek még) Természetesen nem kötelező megadni semmit, csak ha részt szeretnél venni a 0. körös LEGENDÁS LEGELSŐK között. De amugy természetesen 3. személyeknek az adataitokat nem tesszük hozzáférhetővé/megismerhetővé, azokat bizalmasan kezeljük, adatvédelmi előírásokat betartjuk, lesz privacy policy is amit el lehet olvasni majd a weboldalon májustól (illetve az 1.körös érdeklődőknek is ott önkiszolgálóban feljelentkezni a fejlesztési infókra, kulcsokra stb.) Nem olyan intim adatokról/infókról van szó amúgy sem. Szóval ami kell: (írjátok majd a petíció indoklásba a válaszokat)

  • Miközben írtam, rájöttem hogy EZ viszont sokkal egyzerűbb lesz google docsban vagy kérdőívben, szóval RIP petició. Majd ide teszem a linkjét egy ápdétbe. Azért aláírni aláírhatod ezt is. Aláírásgyakorlós Petíció. Stay tuned

 

Sztrímen és egyébként is rengeteget beszéltem az MMORPG-ről aminek nemsokára indul a nyilvános kampánya, szóóóval, azon túl, hogy sztrímen továbbra is ugyanúgy fogok beszélni róla, aki szeretne hivatalos infokat elsőkézből kapni, illetve nyilván closed béta kulcs esélyek, egyedi itemeket, ruhákat, későbbi játékidőt lehet majd kapni. De már csak ha érdekel is, itt kérlek iratkozz fel, egy nevet szeretnék kérni és egy emailt, aztán csepegtetjük az infokat!

SZÓVAL MMORPG ÉRDEKLŐDÉSÉRT NÉV ÍMÉL!!!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem dr. Ménesi Rudolf, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook