Rokkant betegek járadékainak vissza állítása

2011 óta a Fidesz kormány megalázza nincstelenné hontalanná és betegeket halálba kergetve, elvette a járadékok felét. Ezzel sok beteget szolgáltattak ki a káosznak amit teremtettek az inflációnak az élelmiszer , albérlet, munkás szállás, lakások áremelkedésének és ezzel még nagyobb szegénységbe sodorva őket, bele hajszolva a nincstelenségbe és kétségekbe.

Követeljük a kormánytól,  minden rokkant beteg járadékának teljes vissza állítását. 2011 ig kártérítését és megbecsülésüket hisz sokan sok évet ledolgoztak és adóztak ezért.
Követeljük a kormány azonnali intézkedését a 2011 es jogtalan embertelen és EU szabályokba ütköző rokkant törvény eltörlését , és modosítását hogy  vissza kapjuk azt ami jár, kamatostl ha már 12 éven át elvették és használták az önös céljaikra..

Sokan vagyunk kiszolgáltatva az áraknak és sokan akik albérletet sem tudnak már kifizetni és az új rezsi csökkentés miatt a munkás szállót sem lehet már fizetni, és kerülünk súlyos betegen utcára, vagy majd télen fagyhalál vagy épp éhezés küszöbére vagy épp a gyógyszer sem tudjuk már kiváltani..

Az aláírással felhatalmazom Wittmann Kornél petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.