Rendes (színvonalas és emberi) vonatközlekedést a Cegléd-Szolnoki vasútvonalon!

Azonnal hatállyal követeljük a Cegléd-Szolnoki vasútvonal felháborító színvonalának elvárható módon történő rendezését!

Monorierdői lakosként 26 000 Ft-os havi bérlet áráért a következőket tapasztalom:
- a vonatok Budapest felé szinte minden nap, minden alkalommal legalább 10 percet késnek, kockáztatva ezzel az emberek munkába járását, időben történő odaérkezését fontos találkozókra, stb.;
- a késés tényét gyakran be sem mondják, egyszerűen csak nem jön a vonat;
- Budapest irányából már Kőbánya Kispesten se lehet úgy felszállni a vonatra, hogy ülőhely legyen (a vonat nem egyszer a Nyugati pályaudvaron megtelik), márpedig utaznak idősek, betegek, kismamák is normális utazási körülmények híjján tömegesen felzsúfolva a vonatokra, amiken még levegő sincs;
- járat kimaradás, vagy baleset esetén még csak kísérlet sem történik arra, hogy a kimaradt járatokat pótlóbuszokkal helyettesítsék, vagy az áthaladó vonatok egyáltalán megálljanak azokon az állomásokon, ahol az utasok akár 1 órája várakoznak!

A fent felsoroltakban azonnali változtatásokat követelünk az alábbiak szerint:
- normális utazási színvonal biztosítása, ülőhellyel;
- pontosan érkező vonatok;
- ezek hiányában pedig az okozott károk megtérítése (nem még jegyellenőrzés!),

mivel az aránytalanul magas összegű jegyárak megfizetését haladék nélkül megköveteli a társaság, a botrányos szolgáltatási színvonalnak viszont semmilyen következménye és felelőse nincs!

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Szinay Balázs, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook