PRÉSHÁZ UTCA KÖZVILÁGÍTÁS, ÚT ÉS JÁRDA KIÉPÍTÉSE

Tisztelt Képviselő-testület! Tisztelt Polgármester Asszony!

A Présház utcai lakópark, amely Vác Deákvár szélén található, 2019-ben épült. Az Önkormányzat a lakhatási engedélyeket megadta, de nem biztosítja az ott élő embereknek, és vendégeik számára a biztonságos közlekedést, és kijutást a város felé. Zápor, vagy egy kiadós eső után hatalmas sártengerré válik az út, az autók beáznak, az út minősége járhatatlanná válik mind babakocsival, gyalog vagy adott esetben gépjárművel is. Az autók tengelyig süllyednek a sárba. A járda nincs kiépítve, ami előbb utóbb tragédiához fog vezetni, mivel a Présház utcában nincs közvilágítás, a sötétben botorkáló kisgyermekes családok egy olyan útszakaszra sétálnak ki ami keskeny a kétirányú közlekedés számára, és 90 km/órás megengedett legnagyobb sebességgel közlekedhető. Kérnénk hogy építsék ki az ott élő családok számára a járdát, a közvilágítást és a járható utat gépjárművek számára.

Kérném a Város Vezetését, hogy mihamarabb intézkedjenek jelen problémák megoldására!

Köszönettel a Présház Utca lakói.

Sör László Vác Présház utca 2 J/1 +36/70-779-22-42    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Sör László Vác Présház utca 2 J/1 +36/70-779-22-42, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.