politikus képviselőknek és Matolcsy György platform füzetés....

Én arra gondoltam mi lenne, ha politikus képviselőinknek, szeretett miniszterelnökünknek persze nem lehet kihagyni a Matolcsy György urat sem ebből a buliból. Arra gondoltam, hogy nettó 47000FT platform fizetésük lenne ez a maximum. Azért indítanék egy ilyen petíciót. Mert a Matolcsy György szerint meg lehet élni 47000ftból. még azt is tartalmazza, hogy elvegyük tőlük az összes nem pénzbeli juttatásokat is. Ez is egy nagyon ragyogó Szél Kálmán terv lenne.  És ezeket a megspórolt  pénzeket pedig egészségügyre (korházak, mentő autók, magyar egészségügyi találmányokra, ami megmenté az emberi életeket stb…), oktatásra (iskolák, óvodák, bölcsődék stb..) kutatás-fejlesztésekre lehetne fordítani. Akik résztvette idáig a buliban: Matolcsy György, Zsigai Marcell, Pintér Sándor.

Aki, szeretne egy új szakmát tanulni vagy fő iskolára járni annak is lehetősége legyen rá részesülni belőle bizonyos mértékig. Meg említeném itt még a hátrányos helyzetű családokat (pl anyagi vagy bármi féle hátrányban van legyen szellemi, testi is.)

És annyit tennék hozzá, hogy amikor emelik, a minimálbért akkor emelkedhet ez a fizetésük is.

Kérek minden magyar polgári embereket, aki teheti, az csatlakozzon és írja alá ezt a petíciót.

Azért is lenne fontos, mert ilyen emberek építik fel a jövő Magyarországot és nem pedig a politikusaink.

Ellnénést kérek mert még kihagytam a tömeg közlekedést is ami nagyon ráférne a fejlesztés nem csak a BKV-ra gondolok minden ami tömegközlekedéssel kapcsolatban van és ami még nagyon fontos a nyugdíjasokra is nagyon sokat kell gondolni mert ők is ugyan úgy épitik az országot.

Egy példát említenék meg hogy mindenki megértse hogy miért kell támogatni az oktatást,egészségügyet és még folytathatnám az egész sort...

Itt egy magyar találmányoról van szó ami rengeteg emberi életeket megmentett idáig

"kérem mindenki olvassa el ezt linket: http://magokvagyunk.blogspot.com/2012/01/magyar-gyogyszer-botrany.html itt egészségügyről de nem csak erről van szó.

oktatás - akik orvosoknak tanul-orvos tudományi kutatok vagy felfedező lesz belőle- valamint feltalál egy olyan eszközt ami pl. megmenti az emberi életeket (fiataltól - az öreg korosztályig).

Itt akarom most szemlélni is egyben hogy a pl.: TB miért nem támogatja ezeket az eszközöket?

- pl orvosi képzési területett csökkentik vagy tandijat akkorára felemelik hogy kevés hallgató tudja ezt elvégezzni és ezáltal kevesseb kutatoink is lesznek.

- akik közel van a nyugdijhoz és beteg az az illető, feltalálnak egy olyan eszközt ami megmenti az illetőt vele hogy nem 65 éves korában halna meg hanem megél pl. 80 évet netán és sorolhatnám tovább a történetet...

Hogy a kormánynak kevessebet keljen költenie az adozó füzetők pénzéből.

A mi kormányunk azért nem támogatja mert így ezzel sporólni szeretne a nyugdíjjal

A mi kormányunk hasznot akar huzzni az emberi halálból

Többet költs a gyógyszerekre, és még sorolhatnám

És ráadásul hatalmat is gyakorolhasson a kormány kiknek mit enged meg és mit.

Azért csinálják az egészet hogy több maradjon a pénz zsebjükbben meg ne hogy megélje az ember a nyugdijas éveit természetessen

ez mindenkire vontakozzik.

Felhoztattam volna még egy példát a tömegközlekedésre, nyugdíj rendszerekre és stb...

Tehát azok akik elhagyták a Magyarórszágot azért hagyták el mert a mi kormányunk elnyomta őkik elhagyták az MO a myar kormány végett. Akik most is hatalmon vannak képviselők,miniszterek stb ezeknek köszönhetjük hogy ide jutott a magyarórszág.

A Magyar ember azért választja meg a kormány,képviselőt hogy a magyar/világ érdekeit szolgálja és nem azért hogy magyar/világ nép a kormányt szolgálja ha ez marad a jelenlegi rendszer továbbra is akkor megnézhetjük magunkat kb 50 év múlva hogy mi lesz az MO-ból

És ezt csak egy valaminek köszönhetjük a kormányunknak akik nem tudnak kormányozzni csak pofázzni és a jó fizetést felvenni ennyit és egy magyar kormány kérem szépen.

A magyar népnek nem korlátokat és akadályokat kell elé gördíteni ha nem megoldásokat keresni tisztelt elnök úr, parlamenti képviselők, stb..." Ezt azért irtam ide be mert nagyon fontosnak tartom ezt is.

Ma hol lenne a világ a kutatók és a felfedezők nélkül hol tartanánk? Ha valakinek sikerül elérnie az álmát az már nagyszó a mai világban és ezért tisztelni és becsülni is fogom őt az illetőt. Ezért az egyért inditottam el ezt a peticiót föleg ha másokon tudunk segíteni nem csak pénzben, ha nem tudásban, egészségben és még sorolhatnám az egészet.

Nekem mindig csak egy ellenségem volt a magyar kormány azók hátráltatják a fejlődésünket magyar/világ fejlődését és ráadásul ő nekik köszönhetjük az egész állapotott ami itt uralkodik a Magyarországon.

Én ilyen híres emberekre néztem fell mindig: kutatók, feltalálók, tudosok, orvosok, tanárok, művészek, matemaikusok, biológusok és még sorolhatnám tovább a sort íme egy kép a sokból de még sok képet tudnék beilleszteni ide de csak egy példát szeretnék meg említeni

http://kepfeltoltes.hu/120213/szent-gyorgyi2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

 

 

És ő tényleg rengeteg embert megmentett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szent György Albert látható a kép: Híres a C vitanim felfedezéséről

Ahhoz hogy sok ilyen embereket megismerhessünk és elísmerjünk szügségünk lenne a felsőoktatás létszám bővítésére nem pedig keret létszám csökkentésére. Egyet végre meg kell tanulni  a magyar népnek hogy nem a kormány viszi előre az országot ha nem ezek a pl a tudosaink. És sajnos a jelenlegi helyzetben a magyar kormány csak hátráltatja a fejlődést.

Csak arra gondolj bele ha több orvost és orvos tudosokat képeznének ki akkor mennyi emberi életeket menthetnének meg vele? (Fiataloktól az öreg emberekig) és még sorolhatnám a sort is. Még Ki emelhetném még a Neuman Jánost a számitógép rendszer feltalálóját pl.

A jelenlegi magyarkormány semmire való kormány vele együtt a képviselők is egyben.

Azok akik idáig aláírták ezt a peticíót meg szeretném köszönni nekik hogy kiáltak az igazságért mert ez az egy ami számít.

És azoknak is meg szeretném köszönni akik kimentek elmúlt 100 évben a magyar emberek bármelyik országba és letelepedni főleg a híres emberekre is gondolok akik jobbá tették ezt a világot. Mert ezzel is segíteték a magyar nemzet kulturája terjesztését és a tudásukat meg sok munkájukat belefektették meg az energiájukat is.

Itt egy elszomorító történet ahogy a magyar kormány elnök és kormány párti képviselők ahogy tönkretesz egy emberi életet:

http://www.youtube.com/watch?v=HcDsspLxs5o

Itt az ujabb fejlemény a 47000ft-ról:

Újabb nagyágyú szállt be a 47000 Ft dicsőítésébe. Matolcsy György és Zsiga Marcell után ezúttal Pintér Sándor. Szerinte is jól meg lehet élni ebből az összegből, igaz ő már kicsit árnyalta a képet. Véleménye szerint akkor lehet megélni a 47000 Ft-ból, ha a zember emellett megtermeli az élelmiszerét. Ragyogó ötlet! Én Pintér (nyugdíjcsaló) Sándor helyében ezt még továbbfejleszteném. Mondjuk így:

Jól meglehet élni 47000 Forintból ha:

- A zember megtermeli az élelmiszerét (így nem kell költenie rá)

- A zember fúr egy hévíz kutat (lehetőleg 90 fokos legyen a víz és akkor a fűtés mellett a villamos energiáját is meg tudja termelni)

- A zember a szoba egyik sarkába szövőszéket állít (így a ruházkodásra sem kell költenie)

- A zember alapít egy távközlési céget (így nem kell költenie a TV-re, internetre, telefonra)

- A zember a kisszobában autógyárat épít (így a kocsija is ingyen lesz)

- A zember fúr egy olajkutat (így az üzemanyag is ingyen lesz)

- A zember alapít egy bankot (így a hatalmas megtakarításainak kamata is nála marad)

- Végül, de nem utolsó sorban, a zember alapítson egy vagyonvédelmi céget és akkor milliárdos lehet, mint Sanya

Ennyire egyszerű a dolog.

Ha valakiben felmerül a kérdés, mindezt, hogyan lehet megcsinálni, mondjuk Ózdon a panelház negyedik emeletén lévő 46 négyzetméteres lakásban, annak azt válaszolom, hogy ugyanúgy, mint Pintér úr ötletét.

Ebben a kérdésben az a furcsa, hogy eddig csak olyanok szerint lehet megélni 47000 Ft-ból, akik mind több milliót vágnak zsebre havonta. Eddig még egyikükben sem vetődött fel, hogy bemutassa, miként kell ezt csinálni. Pedig nagyon szeretném látni. De ne egy hónapig próbáljon ebből megélni, hanem minimum egy évig. Mert egy hónap alatt nem kapcsolják ki a villanyt, fűtést, gázt. Egy hónap alatt éhen sem hal az ember. Javaslom, hogy a fent nevezett 3 úriember költözzön be egy panelbe egy évre, és ott bizonyítson. Persze ellenőrzés alatt, és itt nem parlamenti bizottságra gondolok, hanem mondjuk az ózdi kohászokra, akiknek gyakorlatuk van ebben, és azonnal rájönnek, ha csalni akarnának az urak. Megnézném, hogyan termel úgy káposztát a lakásban Pintér Sanya, hogy közben a kecskét is ott kell tartania a megélhetése miatt. Bár amennyi tapasztalatot szerzett az őrzés-védelemben, neki még ez is menne. Viszont Matolcsy és Zsiga urak nem biztos, hogy meg tudnák védeni a terményüket, igaz szerintük nem is kell hozzá termelni, anélkül is jól kilehet jönni a 47000 Ft-ból.

No, akkor hajrá urak! Lássuk a bizonyítékokat!

 

Itt vannak, egy pár humoros kép hát váljon valósággá az egész:

http://kepfeltoltes.hu/120209/407984_176756295761119_100002802505710_190166_544224630_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

http://kepfeltoltes.hu/120211/930162750matolcsy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://kepfeltoltes.hu/120213/100_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/120213/101_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://kepfeltoltes.hu/120213/102_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

http://kepfeltoltes.hu/120213/103_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://kepfeltoltes.hu/120214/424226_174069582705957_144535012326081_270031_1465910617_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

http://kepfeltoltes.hu/120214/401267_10151285365165287_326763130286_23001276_642628364_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://kepfeltoltes.hu/120217/kecskap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Folytatnám tovább a magyar kormány mit müvelt a magyar néppel. Ezzel a cimmel: "Mi történt ma magyarországon?"  click

 


Kuzmits Richárd (9232) Darnózseli Táncsics utca 2 email: ricsi112@gmail.com mobil:06309916341 faceb    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével