Pilismaróti-öböl motorcsónak és camping korlátozás

Kedves Horgásztársak!

Szeretnélek titeket megkérni arra, hogy támogassátok ezt a petíciót és minél többen írjátok alá!

Szeretném elérni, hogy az SH és a H helyek előtt ne tudjanak randalírozni a motorcsónakosok a jetski-sek mert többeknek anyagi kárt is okoztak már. Sajnos akkora hullámokat keltenek, hogy az ivadékhalak 100-ával sodródnak ki a partra. Ez előbb utóbb ökológiai problémákhoz is vezethet, hisz ha nincs szaporulat elfognak tűnni a halak a vízből. Ezek a hullámok a gumicsónaknak se kedveznek surlódik az alja a köves parthoz és kilyukadhat. Az etetés sem olcsó dolog azt is szerverik a csónakosok folyamatosan.

A camping kérdés is nagyon érdekes!!! Miért csak a horgászoknak kell foglalniuk sátorhelyet ill. miért nem tehet semmit a halőr ha valaki mellé bepofátlankodnak sátorral a túristák??? Szeretném azt elérni, hogy ha egy horgász lefoglata mondjuk az SH1 helyet akkor az 50-100 m-es körzetébe ne mehessenek oda campingezni a turisták. Az lenne a megoldás, h foglalás nélkül senki se satorozhasson. Ez a szemét problémán is segítene, mert szörnyen sok szemét van szétdobálva. Nem akarok mutogatni de szerintem a horgászok nagy többsége lelkiismeretesen gyűjti és el is viszi magával a szemetet a horgászat végeztével. Ha egy horgász lefoglal egy sátorhelyet az az ő helye és nem mehet a közelébe senki még akkor se ha nem horgászok (fürdőzők, turisták, campingezők) Az is jó lehet ha a campingesek csak a camping részen sátorozhatnak FOGLALÁSSAL, hisz ezért van kijelölve az a terület. A többi helyet csak horgászat céljából lehessen foglalni, megközelíteni.

Több csoportban is látom a sok felháborodott horgász reakcióit most itt az esély, hogy összefogjunk és megmutassuk a FŐHESZ-nek, hol hibáztak mik a hiányosságok és kérdőre vonjuk őket miért nem tesznek semmit!!!

Köszönöm a támogatást!!!

Az aláírással felhatalmazom Alex Verrückt petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.