Pilisborosjenői sztrájkot és polgári engedetlenséget támogató szülői nyilatkozat

asztrajkalapjog.jpgTisztelt Igazgatónő! Tisztelt Tanáraink!
 
Mi, a Pilisborosjenői Német Nemzetiségi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak szülei jelen levelünkkel szeretnénk ismételten kifejezni a támogatásunkat iskolánk minden pedagógusa felé. A november 7-i tárgyalás elkeserítő eredménytelensége, az oktatás, a pedagógusok változatlanul reménytelen helyzete, s ezen keresztül a gyermekeink jövőjének bizonytalansága miatt továbbra is jogosnak és indokoltnak tartjuk a tiltakozást a már jól ismert követelések megvalósulásának érdekében. Amennyiben úgy döntenek, hogy  - sok más iskolához hasonlóan -   munkabeszüntetéshez, polgári engedetlenségéhez folyamodnak, ebben is maradéktalanul számíthatnak az együttműködésünkre.
Köszönjük, hogy kitartanak, köszönjük a bátorságukat, az elszántságukat, köszönjük, hogy mindennek dacára még tanítják a gyermekeinket. Minden lehetséges módon szeretnénk segíteni Önöknek közös céljaink elérésében.
Az oktatás jelene és jövője mindannyiunk jövője.
Pilisborosjenő, 2022. november 18.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom György Medveczki petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...