peticioabatthyanyert

Videók, riportok és cikkek az iskola oldaláról!;   Összefogás a Batthyány Kázmér Gimnáziumért honlapja!

forrás: http://www.bkgsz.hu/index.php;           FÁKLYÁS FELVONULÁS: Többet itt>>

N y í l t   l e v é l

Mélységes megdöbbenésünknek és felháborodásunknak adunk hangot a Batthyány Kázmér Gimnázium intézményvezetői feladatainak ellátásával kapcsolatos, 2012. április 3-án meghozott fenntartói döntés miatt, amely nevelőtestületünk és alkalmazotti közösségünk túlnyomó többségének véleménye és kérése ellenére – szakmai indoklás és állásfoglalás nélkül – az elkövetkező négy hónapra Mede Norbertet bízta meg gimnáziumunk vezetésével.

Végsőkig és egységesen kitartunk korábban kialakított álláspontunk mellett, mely szerint oktatási és nevelési feladataink ellátása kizárólag magas színvonalú szakmai irányítás alatt történhet meg, ezt pedig az újonnan kinevezett intézményvezető személye a legkisebb mértékben sem garantálja.

Jelen levelünket eljuttatjuk:

♦ Dr. Réthelyi Miklós miniszter úrhoz,
♦ Dr. Hoffmann Rózsa államtitkár asszonyhoz,
♦ Dr. Aáry-Tamás Lajos úrhoz, az oktatási jogok biztosához,
♦ Dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott úrhoz, valamint
♦ Horváth Péter úrhoz, a Pest Megyei Intézményfenntartó Központ központvezetőjéhez.

Szigetszentmiklós, 2012. április 3.

a Batthyány Kázmér Gimnázium tantestülete

Egy szerető szülő, ugye te is az vagy, vagy az leszel!    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Egy szerető szülő, ugye te is az vagy, vagy az leszel!, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.