Petíció a Pesty Fekete Doboz betiltása ellen

Tegyünk együtt az álliberális diktatúra ellen és a cigány-magyar együttélés mellett! Elég a polkorrektkedésből, a fasisztázásból, a rasszistázásból! A megoldás első lépése, hogy felhívjuk a figyelmet a problémára!

A Pesty Fekete Doboz cigány-magyar együttélést elemző műsorát bizonyos álliberális ("civil") csoport 1400 aláírással letiltatta. Ez az a dokumentumfilm, amelyben Forgács István és Lakatos Attila cigányemberek kimondják az igazságot és megoldási alternatívát is felvázolnak.

Az ezen petíciót aláírók kijelentik, hogy:

- nem értenek egyet a műsor betiltásával, valamint

- egyetértenek azzal, hogy a cigány-magyar együttélés problémáit a valóságnak megfelelően fel kell tárni a valódi problémamegoldás érdekében, ahogyan ez a műsor is tette.

A betiltott műsor:

Pesty Fekete Doboz 2012. március 7. - A cigány-magyar együttélés

1 perc az egész! Csak beírod alul a neved (ha nem akarod, nem lesz publikus), e-mail címed (ez sosem publikus), katt, aztán e-mailből megerősíted, és ennyi. Nem kapsz körleveleket, nem kapsz spam-eket, az e-mail címed sem lesz látható.

Kérlek, ismertesd meg annyi emberrel ezt a petíciót, amennyivel csak tudod. Minél több ember aláírja, annál jobban odafigyel rá a média és a döntéshozók!