Petíció az úszásoktatástól megfosztott gyerekekért

Tisztelt Szemereyné Pataki Klaudia, Tisztelt Polgármester!

A Swimmate Sport Egyesület 2020 szeptembere óta tart úszásoktatást a Kecskeméti Fürdőben kezdő csoportok részére. Egy addig kihasználatlan medencére kaptunk bérlési lehetőséget.

Hétfőn, szerdán és pénteken, heti 13 foglalkozást tartottunk, melyek mindegyikére 14 főt tudtunk fogadni. Ez hetente 182, havonta 728 férőhelyet jelent. 2022-től a Kecskeméti Fürdő ezen oktatások egyikére sem tud számunkra helyet biztosítani, mert egy sportiskola részleges fedésben (kevesebb csoporttal) igényt tart a medencére.

Az úszásoktatástól megfosztott gyerekek szüleinek támogatásával és aláírásával kérjük, hogy biztosítsanak számunkra lehetőséget a Kecskeméti Fürdőben.

Köszönettel, a Swimmate Sport Egyesület csapata és támogatói nevében!

image013.jpeg

Swimmate Sport Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Swimmate Sport Egyesület petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.