Petíció az Ausztriába ingázókért

Kedves Mindenki!

Nagyon hálásak vagyunk, hogy sokan ugyan úgy dolgozhatunk a jelenlegi helyzetben, mint azelőtt. DE! Ha kormányunk engedi, hogy munkavégzés céljából szabadon ingázzunk munkahelyünk és a lakhelyünk között, akkor szeretnénk ha biztosítanák a 8-10-12 órás műszak után a lehető leggyorsabb határátkelést. Sokszor 1-3 óra a várakozási idő a határon. Szeretnénk ha fenntartanának  nekünk a nagyobb határátkelőkön egy-egy sávot, amit CSAK ingázók vehetnek igénybe! ( A kisebb határok időkorlátja ugyan segítség, de azok bezárása után, este és éjjel van probléma.) Kérjük aláírásával támogasson minket!  Köszönjük!

Az aláírással engedélyezem Madaras Orsolya, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.