Hajdúböszörmény - Petíció a Kutyafuttató Létesítéséért és Fenntartásáért

Kedves Aláírók!

Mi, az alulírottak, szeretnénk kiállni azért, hogy városunkban egy kutyafuttató létesüljön és folyamatosan fenntartásra kerüljön. A kutyatartók és a kutyák számára egyaránt fontos, hogy egy olyan terület álljon rendelkezésre, ahol a kutyák szabadon játszhatnak, futkározhatnak és találkozhatnak egymással.

Egy kutyafuttató létesítése nem csak a kutyák számára lenne előnyös, hanem a város lakóinak is javítaná az életminőségét. A kutyatulajdonosoknak biztosítana egy olyan helyet, ahol szociálizálódhatnak és tapasztalatokat cserélhetnek egymással. Emellett csökkentené azokat az eseteket, amikor kutyák szabad területen futkároznak, ami a közlekedési veszélyeket is csökkentené.

Az aláírásoddal te is hozzájárulsz ahhoz, hogy városunkban létrejöjjön egy kutyafuttató, amely hozzájárul a közösség összetartásához és a kutyatartók mindennapi életének megkönnyítéséhez. Kérjük, támogasd petíciónkat aláírásoddal, hogy közösen elérhessük ezt a pozitív változást városunkban!

Köszönjük mindenkinek a támogatást és az aláírásokat!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom K.A.G. petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...