Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskola Tantestületének támogatása

Mi, a Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskola tanulóinak szülei és családtagjai, teljes és feltétlen támogatásunkról biztosítjuk iskolánk vezetését és a tantestület minden egyes tagját azon törekvéseikben, melyekkel igyekeznek felhívni a figyelmet a közoktatásban tapasztalható, gyermekeink jövőjét és az egész oktatási rendszer működését súlyosan veszélyeztető folyamatokra.

Iskolánk tanárai pótolhatatlanok, rajtuk – és természetesen az országban minden egyes, az egyre nagyobb nehézségek ellenére a pályán maradt és továbbra is elhivatott pedagóguson – múlik gyermekeink és Magyarország jövője.

Szeretnénk biztosítani Őket arról, hogy kiállásuk példát mutat számunkra és gyermekeink számára egyaránt. Kérjük, támogassák aláírásukkal a Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskola pedagógusainak törekvéseit – egy, a 21. század kihívásaira felkészítő, modern, európai oktatási rendszerért, gyermekeink jövőjéért.

A „Piros” iskola tanulóinak szülei, családtagjai

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Déri-Urbán Mária petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...