Pedofil bűncselekményekért járjon életfogytiglan!

TISZTELT MAGYAR KORMÁNY!

Követeljük, hogy mindenfajta pedofil* bűncselekményért járjon életfogytiglan, semmilyen körülmények között, soha ne kerülhessenek az ilyen elkövetők szabad lábra, sem pedig felfüggesztett börtönbüntetés ne legyen rájuk kiszabható.

 

Követeljük a jelenlegi törvény módosítását és követeljük, hogy ennek megfelelően Dr. Kaleta Gábor ügyében is hozzák meg a megfelelő ítéletet.

 

*jelen petíció értelmezésében és a jelenlegi hatályos törvények szabályozását alapul véve pedofilnak tekintendő az a személy, aki 14. életévét nem betöltött gyermeket szexuálisan zaklat, abuzál, vagy kiskorú gyermekekről szóló pornográf tartalmat készít/birtokol/árusít/megoszt/látogat.

 

Budapest, 2020. július 2.

 

KÉREM NE FELEJTSE EL AZ E-MAILCÍMÉT 24 ÓRÁN BELÜL VISSZAIGAZOLNI.

 

Kiegészítés - 2020. július 7.

A pedofíliára nincsen megfelelő kezelés az orvostudomány szerint, nincsen gyógymód, ezért kell őket a társadalomtól elkülöníteni.

A pedofilok többnyire bűnszervezetben, csoportosan követik el a bűncselekményeket, így ez önmagában indokolja a jelenlegi törvény kőkemény szigorítását.

Az egyes elkövetők nem csupán képeket és videókat nézegetnek, tárolnak, hanem a legtöbb esetben fizetnek értük, ezzel generálva a piacot (emberkereskedelem!), valamint akár továbbítják, továbbértékesítik ezeket a felvételeket. Az ilyen felvételeken sokszor csecsemők is szerepelnek.

Jelenleg Magyarországon a beleegyezési korhatár mind azonos, mind különböző neműek közti szexuális kapcsolat esetében 14 év.

 

 

További kiegészítésért, kérem tekintse át a Közlemény rovatot is.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Petíció szerzője, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...