Patkányinvázió Tiszavasváriban

Tisztelt Polgármester Úr! Tisztelt Képviselő Testület!

 A patkányok elszaporodása városunkban évről-évre megújuló probléma. Az idei évben soha nem látott mennyiségben találkoznak velük a városlakók, a város minden pontjáról érkeznek jelzések.

Nagy kárt tesznek a kamrákban lévő takarmányban, élelmiszerben, kárt okoznak a baromfiudvarokban, olyan járatrendszereket ásnak beton és föld alatt, hogy ott a föld szó szerint besüllyed, balesetveszélyessé válik, éjszakára autókba húzódnak be, ahol kábeleket rágnak meg és ezt még hosszan lehetne sorolni. A patkányok komoly közegészségügyi veszély forrásai is, mivel ürülékük, vizeletük, bolháik és harapásuk számtalan betegséget okozhat. 

Leginkább a csatornarendszer körül mozognak, ezért kérjük Önöket, hogy a város egészére kiterjedő irtást /csatornák elgázosítása/ végeztessenek, ezzel segítve a lakosság heroikus küzdemét e kártevő ellen.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Palaics Mária Éva petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...