Összefogás a nyíregyházi Apáczai Gyakorlóért

Aláírásommal kifejezem azon meggyőződésemet, mely szerint a Nyíregyházi Főiskola Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskolája és Alapfokú Művészeti Iskolában (okt.az.: 033416) közel 60 éve folyó oktató-nevelő munka olyan érték, melynek jelenlegi kereteit fenn kell tartani, hogy az így kialakult „Apáczais szellemiség” megőrizhető legyen. Véleményem szerint a fenntartói jog átadása a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ részére veszélyeztetné ezen értékek megőrzését, ezért ezt nem támogatom.

Apáczai Gyakorlóiskola    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Apáczai Gyakorlóiskola, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.