Önismereti képzést az emberekkel hivatásszerűen foglalkozók képzési rendjébe!

Bizonyára mindenki találkozott már olyan orvossal, tanárral, aki szakmájának ugyan jeles képviselője, de a munkája "tárgyát" képező Embert csupán munkaeszköznek tekinti, nem egy érző lénynek. Akinek munkája ugyan eredményes, de a keze alól mindenki csak menekülne, mert képtelen bármiféle empátiára.

Véleményem szerint ez nem célravezető. Hiába gyógyítja meg az adott betegséget, vagy ad át valamiféle tudást, ha közben más oldalról mély, nehezen gyógyuló sebeket ejt, amiket aztán egész életünkben cipelhetünk, és amelyek megnehezítik boldogulásunkat, másokkal való kapcsolódni tudásunkat.

Ennek kivédésére javasoljuk, hogy azon felsőoktatási intézményekben, ahol olyan hallgatókat képeznek, kiknek leendő "munkaeszközük" egy másik embertársuk, vegyék be a képzési rendbe az önismeret valamilyen formáját, amelyen keresztül a hallgató esélyt kap arra, hogy rálásson saját belső feszültségeire, akár fel nem ismert félelmeire, belső vívódásaira, melyek kezeletlenül hagyása később olyan frusztrációkat eredményezhet a viselkedésében, melyek alkalmatlanná tehetik hivatása gyakorlására.

Ha egyetért azzal, hogy aki emberekkel dolgozik, az azt is tanulja meg, hogyan kapcsolódjon hozzájuk, hogyan bánjon velük Emberként, azt kérem írja alá a kezdeményezést!

Támogatását köszönöm!

Az Ön és Gyermeke érdekében is!

Tisztelettel:

Ancsin Árpád

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Ancsin Árpád, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...