Omega cicáért akit Békésszentandráson valószinű meggyilkoltak!

Attila Attis Buzás Így hívják a feltételezett gyilkost!
Ez az ember állítólag Békésszentandráson megölte Bagi Ildikó Omega nevű cicáját!Akit egy Alapítványtól fogadott örökbe!A cicának esélye nem volt mert beteg volt a gerince nem volt farkincája és a fél szemére vak volt!A cicus gazdianyukája (azért mondom így )mert a gyermekeként szerette a cicát akit a feltételezett gyanúsított megölt!A rendőrség bizonyíték hiányában elutasította a feljelentést!Szerintük a cica nem gyilkosság áldozata!Emberek aki úgy érzi h igazságtalanság történt és szeretné ha újra vizsgálnák az esetet és segíteni szeretne Ildinek ossza meg ezt a szomorú történetet!!!!Ildikó és Omega nevében köszönjük!!  Követeljük a hatóságtól hogy az ügyet vizsgálják meg újra a  feltételezett gyilkos ha (bízonytást nyerünk) kapja meg méltó büntetését!!!!