Nyelvizsga nélkül diploma 2021-ben is

Kérem, ne ezt írjátok alá, hanem az alábbi linken egy másikat, ahol már 840 körüli aláírás van! Köszönöm!

https://www.peticiok.com/nyelvvizsga_mentesseg_az_iden_vegzett_egyetemistaknak_2021

A Covid19 vírussal járó veszélyhelyzet alaposan felforgatta a dolgozó emberek, hallgatók életét és jelentősen megnehezítette a tanulást. Az online oktatás bevezetése nem ment gördülékenyen, ezt az oktatok al és a hallgatóknak is meg kellett szokni. Így különösen nagy akadályokba ütközik a nyelvvizsga megszerzése. Az elmúlt évben nyelvvizsga mentességet kaptak a végzős hallgatók. Mivel a helyzet azóta csak súlyosbodott, szeretnénk, ha ez a lehetőség nekünk is járna. Ezzel a segítséggel, a megszerzett diploma birtokában azonnal a végzettségünknek megfelelő állást tudnánk betölteni, ezzel is támogatva a gazdaság fejlődését. Kérlek, aláírásoddal támogasd ezt a kezdeményezést! 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Piroska Krisztina, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...