Nyelvvizsga mentesség az idén végző egyetemistáknak. (2021)

Kedves záróvizsgázó diáktársaim!

A 2020. 04. 11-én hatályba lépett, a veszélyhelyzet során teendő egyes, a felsőoktatási intézményeket és a hallgatókat érintő intézkedésekről szóló 101/2020. (IV. 10.) Korm. rendelet alapján, aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tett (vagy tesz), mentesül az oklevél kiadásának előfeltételéül előírt nyelvvizsga letételének kötelezettsége alól.

A fennálló járványügyi helyzetre való tekintettel követeljük a rendelet meghosszabbítását (a 2021-es évre is).

Kérném a kormányt a jogszabály módosításának kezdeményezésére.

Tisztelettel arra kérjük Önt, hogy amennyiben ezzel a javaslattal egyetért, írja alá és továbbítsa is barátainak.

Az aláírással engedélyezem Zsótér Marcell, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.