NORMÁLIS parkolóhelyek kialakítása, felfestése ORSZÁGOSAN!!!

Üdvözlök mindenkit!

Sajnos egyre többször és egyre jobban tapasztalom ORSZÁGOSAN a kialakított parkolóhelyek rossz minőségét, illetve azok teljes, vagy részleges hiányát! Szeretnék tenni ellene, pláne ebben a mostani rendkívül nehéz helyzetben. Sajnos napi szinten tapasztalom a jelenlegi helyzet miatt az úgynevezett "harcot" a parkolóhelyekért, főleg esténként, és azt is látom, hogy nagyon sokan viszont nem szabályosan parkolnak, néhány esetben érthető módon, mivel azt veszem észre, hogy országosan, leginkább Budapesten nincs elég parkolóhely biztosítva a lakosság számára! Nagyon sok autót látok az út szélén, buszmegállóban, járdán parkolni, ez is a parkolóhelyek hiányára utal. Olyat is látok, aki ugyan parkolóhelyen parkol, viszont helytelenül, ez pedig a felfestés hiányának "köszönhető".  A parkolás ingyenessé tétele számomra már nagy előrelépést jelentett, viszont sajnos nem elég... Hiába ingyenes a parkolás, ha nincs hova parkolni, ezért kérnék szépen minden érintettet, hogy legyen szíves írja alá a petíciómat, és együtt alkosson velem!

Előre is nagyon szépen köszönöm minden egyes résztvevőnek! 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Noémi Kocsis petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...