NORMÁLIS parkolóhelyek kialakítása, felfestése ORSZÁGOSAN!!!

Üdvözlök mindenkit!

Sajnos egyre többször és egyre jobban tapasztalom ORSZÁGOSAN a kialakított parkolóhelyek rossz minőségét, illetve azok teljes, vagy részleges hiányát! Szeretnék tenni ellene, pláne ebben a mostani rendkívül nehéz helyzetben. Sajnos napi szinten tapasztalom a jelenlegi helyzet miatt az úgynevezett "harcot" a parkolóhelyekért, főleg esténként, és azt is látom, hogy nagyon sokan viszont nem szabályosan parkolnak, néhány esetben érthető módon, mivel azt veszem észre, hogy országosan, leginkább Budapesten nincs elég parkolóhely biztosítva a lakosság számára! Nagyon sok autót látok az út szélén, buszmegállóban, járdán parkolni, ez is a parkolóhelyek hiányára utal. Olyat is látok, aki ugyan parkolóhelyen parkol, viszont helytelenül, ez pedig a felfestés hiányának "köszönhető".  A parkolás ingyenessé tétele számomra már nagy előrelépést jelentett, viszont sajnos nem elég... Hiába ingyenes a parkolás, ha nincs hova parkolni, ezért kérnék szépen minden érintettet, hogy legyen szíves írja alá a petíciómat, és együtt alkosson velem!

Előre is nagyon szépen köszönöm minden egyes résztvevőnek! 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Noémi Kocsis, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook