Normál oktatás visszaállítása a középiskolákban és egyetemeken.

Kedves Diáktársaink!

Úgy gondoljuk,hogy ez a digitális oktatás senki számára nem kedvező. Aki tovább szeretne tanulni,egy élhető jövőt szeretne magának teremteni,annak ez borzalmas.Azt várják el,hogy önállóan dolgozzunk fel olyan anyagokat,amik sokszor "normális" körülmények között is nehezen érthetőek.Amióta bezàrták a középiskolákat,az esetek száma semennyivel sem csökkent,napról napra egyre többen fertőződnek meg.Ergó ez is csak egy látszatintézkedés,egy hónapja ülünk itthon a semmiért.Több országban is normál körülmények között folytatódik az oktatás,mint például Németországban.Megfelelő szabályok betartása  mellett az iskolák eddig sem váltak gócpontjaivá a vírusnak.

Az oktatásnak muszáj visszatérnie a megszokott mederbe,fogjunk össze,máshogy nem fog menni!

Az aláírással engedélyezem Középiskolás diákok, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.