Védjük meg a Normafát

Drága búcsúajándékot ad Orbán Viktor - a budapestiek nevében és kárára - Pokorni Zoltánnak: a nagypolitikából távozó XII. kerületi polgármester a miniszterelnök által szignált kormányhatározat szerint megkaphatja a Normafát, hogy oda - régi álmát megvalósítva - költséges és a táj értékeit megsemmisítő sportkomplexumot gründolhasson. A  budapesti lakosság érdekeit semmibevevő, természetpusztító tervek elfogadhatatlanok, és minden fórumon (Natura 2000-es területről lévén szó, uniós intézményeknél is) meg kell próbálnunk védelmet keresni a kormányzati voluntarizmus legújabb megnyilvánulásával szemben a budai erdők, és egyben a fővárosi lakosság természeti öröksége számára.

Forrás: http://javorbenedek.blog.hu/2013/07/19/bucsuajandeknak_kicsit_draga_avagy_mi_lesz_veled_normafa/fullcommentlist/1#c20288959

Ön sem ért egyett?? Ön is inkább a környezettet védené?? Irja alá a peticiót..

Az aláírással engedélyezem Fidi, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.