NE LEGYEN NÉPKONYHA A KISKORONA UTCA SZÍVÉBEN

Petíció gyűjtést kezdeményezünk a TITOKBAN készülődő NÉPKONYHA megnyitása ellen!

Az itt lakó tulajdonosok, bérlők, dolgozók, magánszemélyek, egyéni vállalkozók, szervezetek és bárki, aki ezt ellenzi és tiltakozna a Budapest, Pacsirtamező u. 49. szám (Sparral szemben, vietnámi bolt és a gyógyszertár között-a csatolt képeken nyíllal jelölvealatt hamarosan titokban megnyitni kívánt NÉPKONYHA ellen, az legyen szíves aláírni az elektronikus petíciót.

Az utolsó pillanatban vagyunk, amikor még érdemben tenni tudunk a titokban szervezett NÉPKONYHA ELLEN, hogy ne kitaszítottságban kelljen élnünk! Minden egyes nappal csak késlekedünk!

Mi nem szeretnénk itt népkonyhát!

Nem szeretnénk, ha az eddig is egyre magasabb számú hajléktalanok száma bővülne szeretett otthonunk körül és közvetlen közelében.

Minden itt élőnek, dolgozónak joga van eldönteni azt, hogy szeretne-e népkonyhát vagy sem!

Véleményünk az, hogy minden platformon tiltakozni kell és első körben felajánlani más helyszínt, hogy ez megvalósuljon.

Ezért is jött létre ez a petíció és aláírás gyűjtés, hogy ennek hangot adjunk!

Bízunk benne, hogy magas létszámú lesz azok száma, akik ezt kitöltik, amit el fogunk juttatni a választókerület vezetőjéhez és a Polgármester úrhoz is.

Szükséges a népkonyha, de nem itt, hanem olyan helyszínen, ahol egy előzetes környezettanulmány készül és amennyiben ha van a kiválasztott helyszínen lakóközösség akkor azt megszavazza és nem így "sunyiban” akarják ránk erőltetni.

Minden aláírás egy újabb lépés a megoldáshozl!

Kérje meg családtagjait, ismerőseit, szomszédait, hogy aláírásukkal támogassák  azt, hogy ne itt nyíljon meg a következő népkonyha, a hanem egy olyan helyszínen, ahol nincs ennyi szociális intézmény, hiszen a kiválasztott NÉPKONYHA HELYSZÍNÉTŐL 500m légvonalban az alábbi szociális vagy segítő intézmények találhatók:

1.    Kiskorona utca 3. szám alatt már nagyon sokadik éve működik sikeresen az Óbudai  Szociális Szolgáltató Intézmény!

2.    Ezek mellett a Roma Kulturális-Szociális-Oktatási és Művelődési Központ is a közvetlen közelünkben van a Fényes Adolf utca 23. szám alatt.

3.    A SEGÍTŐPONT Nonprofit Kft. a Miklós utca 13. szám alatt található.

4.    A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miklós utcai Integrált Hajléktalanellátó Központ Miklós u. 32. szám alatt.

5.    A Nyugdíjas Ház a Harrer Pál utca 4. szám alatt.

6.    A Cseriti Pont Óbuda Adománybolt is a közvetlen közelünkben van a Perc u. 2. szám alatt.

Nagyon hosszasan lehetne sorolni, hogy milyen szociális ellátó helyek vannak a kiválasztot helyszín közvetlen közelében, továbbá olcsó menzák és kifőzdék.

Önre is számítunk! Lehet, épp az Ön aláírása dönti el, hogy ne itt a Kiskorona utca szívében nyissák meg a Népkonyhát, hanem egy másik gondosan és előre kiválasztott, egyeztetett helyszínen!

Köszönjük, hogy számíthatunk Önre!

Alulírottak a peticióban megfogalmazottakkal egyetértünk és azonnali megoldását támogatjuk!

Kérjük, hogy az aláírást követően erősítse meg a peticiok.com-tól kapott e-mail-ben található link segítségével, hogy Ön a petíció aláírója, ezért nagyon fontos, hogy létező e-mail címet adjanak meg.

Az aláírással felhatalmazom Tóth Tibor Zsolt petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Telefonszámát nem fogjuk interneten közzétenni.