Nemzetközi felelősségrevonás

Arra szeretnék kérni mindenkit, hogy amennyiben egyetért a petícióm szövegével, azt a saját jól belátott érdeke miatt írja alá. Ebben a petícióban felszólítom a világ összes érintett bírósági szerveit és legfőbb jogi szakembereit, hogy méltóztassanak megtenni a szükséges lépéseket, mivel sokak által bizonyíthatóan okirathamisítások és szándékos félretájékoztatások történtek a Covidnak nevezett világjárvány ügyében, ami rém-, valamint álhírtejesztésnek minősül, ami a legtöbb országban bűncselekmény. Ebből kifolyólag felmérhetetlen mértékű gazdasági, és egyéb károkat okoztak a gazdaságnak, mesterségesen kreált eseményekkel. Amennyiben függetlennek mondhatják magukat, úgy haladéktalanul tegyék meg a szükséges lépéseket, ellenkező esetben a későbbiekben emberiség ellen elkövetett bűncselekménynek a pártolása miatt lesznek majd felelősségre vonhatók. Láthattunk már hasonlóra példát a történelem során. A petíció szövegét rövidesen angol nyelven is közzé fogom tenni egy EU-s petícióban.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Tóth Mihály, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook