NÉMETH SÁNDOR PÁSZTOR TANÍTÁSAI CSOPORT TÖRLÉSÉNEK KÉRELME!

 

Tisztelt facebook!

 

Alulírtak azzal a kéréssel fordulunk önökhöz, hogy töröljék a „NÉMETH SÁNDOR PÁSZTOR TANÍTÁSOK” nyilvános csoportot a facebookról. A csoportot nyitó hölgy elfelejtette a jelszót és a visszaállításhoz szükséges e-mail cím jelszavát is. Így admin nélkül, egy mocskolódó csoporttá vált, ahol kezelhetetlen a sok rosszindulatú hozzászólás, posztolás. Az oldal eredeti tartalmával, szellemiségével ellentétes posztok is jelen vannak, mint a muszlim hit terjesztése, vagy ellentétes tanok hirdetése és ezt admin híján nem lehet szabályozni.

Mi ezt már nagyon sokan jeleztük és panasszal éltünk, de minden esetbe elutasítottak.

Mondván semmi rendellenest nem tapasztaltak és mindenkinek joga van elmondani a véleményét.

Szólás és vallás szabadság van, de többen visszaélnek a többség vallási meggyőződésével, hitével, a folyamatos rágalmazásaikkal, gúnyolódásaikkal kimerítik a becsületsértést a Hit gyülekezete és Németh Sándor vezetővel szemben. Ebben kérjük a segítségüket, hogy megszűnjön az oldal.

Tehát a törlendő oldal. „NÉMETH SÁNDOR PÁSZTOR TANÍTÁSOK” íme a link.

https://www.facebook.com/groups/424668264237737/?fref=ts

 

Tisztelettel Hoffmann András és akik egyetértenek velem a csoport törlését illetően.

 

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Hoffmann András petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...