Ne zárják be Árpádföld postáját!

Tiltakozunk az árpádföldi posta bezárása ellen! Rengeteg Árpádföldinek, köztük idős embereknek jelent segítséget, sokan nem is boldogulnának nélküle ügyes-bajos dolgaikkal, ráadásul itt található Árpádföld egyetlen ATM-e. Innen a többi még megmaradt fiókot legalább egy órányi utazással lehet megközelíteni, ezért több ezer polgárnak teszi nehezebbé az életét, ráadásul az időkiesésen kívülplusz költséget is! Ezért tiltakozunk a bezárása ellen és azt követeljük az illetékesektől, hogy álljanakel a tervüktől! Ne zárják be az árpádföldi postát!

Az aláírással felhatalmazom Mizsei László petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.