Ne hagyjuk hogy el nyomják az LMBTQ közösséget!

Kedves mindenki!

Sok ember a világon attól szenved, hogy homofóbia van abba az országba ahol élnek. Ez itt, Magyarországon sincs máshogy! Nagyon sokakat bántanak fizikailag vagy lelkileg, megalázzák őket csak azért mert a szexualitásuk nem felel meg a társadalmi normáknak. Nem szabad hagynunk hogy így bánjanak az embertársainkal! Ugyan olyan jogunk van a szeretethez mint más embereknek! Nem szabad hagyni, hogy ez a gyűlölködés tovább folytatódjon! Nem szabad hagyni, hogy így bánjanak velünk! 13 éves vagyok, és van egy barátnőm. Mind ketten nagyon fiatalok vagyunk még, de szeretnénk egy szebb jövőt ahol feltéle nélkül szerethetjük egymást! El sem tudom képzelni, hogy mi lenne ha például Budapesten kézen fogva sétálnánk. Azt szeretném ha meg tudnám fogni a barátnőm kezét úgy hogy ne halljak olyanokat, hogy "buzik" vagy, hogy "jobb lenne ha meghalnátok". Sajnos már volt részem ilyenben. Ez szeretném megszüntetni!

Mindenkit kérek hogy segítsenek ez ügyben! Segítsünk más ilyen helyzetben lévő embereknek, hogy tudják nincsenek egyedül! Mi egy nagy család vagyunk! Mi nem ítélünk el senkit, de úgy látszik mások minket igen!

Senki nincs egyedül! Ha mások nem, mi tartsunk össze! Tegyük szebbé a jelenünket és a jövőnket! 


Legyen jobb hely a világ    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Legyen jobb hely a világ petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )