Nagyvárad-Biharkeresztes busz menetrend módositása

Tekintettel a Nagyvárad-Biharkeresztes, Biharkeresztes-Nagyvárad autóbuszjárat menetrendjében történt változásokra fenntartjuk és tisztelettel kérjük, vegyék figyelembe a következő változtatások bevezetését:

1.    Munkanapokon a 2 számú autóbuszjárattal kapcsolatban, ami 15:27 (RO) órakor indul Nagyváradról és 15:30 (HU) órakor ér a Biharkeresztesi állomásra, kérjük a visszaindulás elhalasztását egy órával, vagyis az indulás módosítását a Biharkeresztesi állomásról 15:40 (HU), helyett 16:40-re (HU).

Kérésünket a következő érvekkel támasztjuk alá:

- a Nagyváradról érkező utasoknak – akiknek eddig, a régi menetrend szerint meg volt a lehetőségük, hogy a 3-as számú autóbuszjárattal menjenek vissza Nagyváradra – lesz elég idejük arra, hogy el tudják intézni személyes ügyeiket a helyi hivatalban, a postán, illetve be tudjanak vásárolni a dohányboltban, a gyógyszertárban stb. -       a Budapestről vonattal érkező utasoknak lehetőségük lesz az autóbuszjárattal Nagyváradra menni, mivel két vonat is érkezik a fővárosból az alatt az egy óra alatt, amíg az autóbusz várakozik.

2.    Munkaszüneti napokon a 2 számú autóbuszjárattal kapcsolatban, kérjük, hogy cseréljék le egy Nagyváradról 13:00 (RO) órakor induló és a Biharkeresztesi állomásra 13:05 (HU) órakor érkező járatra. Megjegyeznénk, hogy ez a járat a régi menetrendben is szerepelt.

Kérésünket a következő érvekkel támasztjuk alá:

- azoknak a biharkeresztesi lakosoknak, akik hétvégén szeretnének bevásárolni az Auchan hipermarketben, a Leroy Merlin-ben, vagy más üzletekben legyen lehetőségük hamarabb hazaérni, anélkül, hogy órákat várakoznának hiába; ugyanez vonatkozik azokra is, akik szombaton, vagy vasárnap az Ócska piacon szeretnének vásárolni. -       Legyen lehetőségük a nagyváradi templomokba eljutni azoknak a  biharkeresztesi lakosoknak, akiknek igényük van rá; ugyanakkor azok a nagyváradi lakosok, akik szeretnének részt venni különböző családi eseményeken Biharkeresztesen,  szombat vagy vasárnap délután, tudják ezt megtenni.

3.    Kérjük, vizsgálják meg Nagyvárad-Biharkeresztes, Biharkeresztes-Nagyvárad útvonalon egy olyan hétvégi alkalmi autóbuszjáratnak a lehetőségét, amely rendelésre és előzetes fizetésre (online vagy sms-en keresztül) rendelkezésére áll azoknak, akik ezt kérik. Ez helyettesíthetné szombaton és vasárnap a régi menetrend szerinti 5. (koraesti) vagy 6. (későesti) járatot.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Tókos Fejes Béla, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook