Nagy Magyarországunkért Mindenkorra

Több mint nosztalgia ..

Vissza kanyarodtam 2015. 07.29.
/ évi írásomhoz bejegyzésemhez ami így szólt ...

Putyinnal kapcsolatosan !

Jó pillanatban volt jó helyen … S mi több ismeri a múlt s jelen tőrténéseit . Mindehez párosul max s kitünő diplomata érzék . Ezeken túlmenően elszánt s haza szerető..

Prónayak is anno ilyenek voltak s vagyunk is … Az egészen más, hogy hamis próféták meg hamisitották a múlt tőrténéseit s igy a tetteiket is..
Hiszem azt hogy acél elszántsággal s sok más pozitivumokkal ezt a kis országunkat , csonkitott Magyarországunkat talpra tudjuk állítani , hogy úgy fényeskedjen ahogy annak idelyén TRIANON előtt..

Én mint Prónay Főparancsnok látok arra is esélyt napjainkon túl , hogy kárpótlás gyanánt még nagyobbá lehetünk amint voltunk …

Nagy össze fogásra buzditottam s buzditok .. Másként nem megy . Közös akarattal s Isteni hittel tudjuk céljainkat meg valósítani .

Mindezekhez más nem kell mint önmérséklet , józanság , hit remény s végtelen bizalom a másik iránt.. Szét húzással nem lehet eredményt alkotni ..

Hitem s hozzá értéseimmel s elkötelezettségem birtokában le fogom vezényelni a múltbéliek által elszenvedteinket , amikkel népünket le igázták.. Technikai eszközök is meg vannak hozzá mint ember alanyok is , hogy egyszer s mindenkorra rendet rakjunk környezetünkben ..

Nagy hatalmakká válunk , mert ezt kívánja a vérvonalunk s a ősi virtusunk is .

Kapcsolataim révén egy asztalhoz ültetem a szóban forgott nagyobb vezetőket a négy évszak irányából s egyezségre buzdítom őket a mi javunkra ..

Nagy Sándor , illetve Attila király nyomán haladva méltóbb leszek mint Putyin , bár Ő sem rossz !

Jegyzem :
mint ,
báró Tótprónai és Blatniczai Prónay Balázsfalvi Attila Nándor

Nagy Magyarország
Pest vármegye ,
2023.05.31.


Prónay Főparancsnok / báró Tótprónai és Blatniczai Prónay Balázsfalvi Attila Nándor    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Prónay Főparancsnok / báró Tótprónai és Blatniczai Prónay Balázsfalvi Attila Nándor láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...