Mentsük meg a fehérvári Tiszti Klubot!

Kedves Bajtársak! Tisztelt Polgártársak!

Katonák és Civilek!

Szeretném ezúton is felkérni minden nyugállományú és aktív kollégámat, minden honvédelem ügye érdekében tevékenykedő civil szervezet képviselőjét, aktivistáját, Székesfehérváron és az ország egész területén, hogy a katonai emlékek megóvása ne merüljön ki abban, hogy történelmi filmek készítését támogatjuk, és időnként megemlékezéseket tartunk a múlt katona hőseinek, és áldozatainak tiszteletére felállított emlékművek előtt.

Fogjunk össze, és őrizzük meg ami még megtalálható!

Jelöljük meg, óvjuk  és védjük azokat a helyeket, amelyek jelentős katonai emlékeink közé tartoznak!

34_big.jpg

Javaslom, hogy első lépésként mentsük meg közösen, fehérvári katonák és civilek, a szerintünk jobb sorsra érdemes, és a Malom utca 2.alatt található Tiszti Klubot!

Hat év alatt semmit sem haladt előre a megszűnéséig és a benne lévő étterem normális működéséig szebb napokat látott Tiszti Klub ügye.

Azt gondolom, hogy a magát katona városnak is nevező, a Magyar Honvédség Parancsnokságát elvileg két éve itt tudó, sőt egy több nemzeti hadosztály parancsnokság számára is helyet biztosító helyőrségben úgy a katonák, mint a honvédelem ügyét szívükön viselő polgárok joggal várják el, hogy saját kulturális és szórakoztató központtal rendelkezzenek.

Fontosnak tartom azt is, hogy ez a városépítészeti szempontból is kiemelkedő jelentőségű épületegyüttes, melynek nyilván katonatörténeti szerepe is van, a továbbiakban is Székesfehérvár Megyei Jogú Város, valamint a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség kiemelt törődését kapja meg.

https://www.szekesfehervar.hu/a-sosto-termeszetvedelmi-ovezet-rehabilitaciojarol-es-kulturalis-strategiarol-is-targyalt-a-kozgyle

https://www.facebook.com/katonavaros/videos/1100615223455704/

Várom a felhíváshoz csatlakozók jelentkezését és felajánlását egy közös cselekvés elindításához!

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Buth Sándor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...