Mentsük meg a Budapest éjszakai életét!

Erzsébetváros új vezetése pártállami időket idézve zsarolja a belső-Erzsébetvárosban szórakozni vágyókat és a vendéglátóhelyeket. Ezzel egyidőben a kerületet nagy számban ellepő kábítószeresek- és alkoholista csoportok ellen semmit nem tesz a kerület vezetése.Ez a kerület gyors elszlömösödéséhez vezetett.

A koronavírus által okozott válság hatására a környező európai országok fővárosaiban az utcákat,tereket a vendéglátóhelyeknek adják át ezzel is serkentve a gazdaságot és az újrainduló életet.

Nálunk ennek az ellenkezője történik ami káros a gazdasgra és a város életére is. A "bulinegyednek" köszönhetően az elmúlt években 50.000 munkahely jött itt létre, viszont a koronavírus és az önkormányzat erőfitogtatása miatt emberek ezrei vesztették el munkahelyüket. Budapest belvárosának éjszakai élete közös érték, amit meg kell védeni. 

A jelen petíció aláírásával tiltakozunk a VII. kerületi éttermek, szórakozóhelyek és teraszok éjszakai nyitvatartásának korlátozása és értelmetlen vegzálása ellen. 

Nem az a célunk hogy a kerületben áldatlan állapotok uralkodjanak. Ezért felkérjük az önkormányzatot hogy a drogárusok, kábítoszeresek és az utcákat uraló alkoholista csipet-csapatok ellen lépjen fel az önkormányzat. Viszont adja vissza a város lakóinak a kultúrált, éjszakai szórakozásához való jogot. Legyen rend és tisztaság a bulinegyedben.


Fernandez Lopez Benjamin    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Fernandez Lopez Benjamin, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook