Még harminc napot a devizakárosultaknak!

Számos, rajtuk kívül álló ok miatt a devizakárosultak tömegei nem tudták időben elkészíteni panaszbeadványukat. Eleve igazságtalannak tartjuk, hogy a bankoknak hatvan, nekünk csak harminc napunk van a beadvány elkészítésére. A bankok a korrekt válaszhoz szükséges, törvény által előírt havi bontásos részletes elszámolást gyakran egyáltalán nem, vagy    csak késéssel bocsátották a rendelkezésünkre. A harminc napból így eleve elment öt, vagy még több naptári nap.
Mindezek miatt  szorgalmazzuk, hogy minden adós panaszlevelének elküldési határidejét az arra illetékes szervek újabb harminc nappal hosszabbítsák meg.

Az aláírással engedélyezem Bankfigyelő, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.