M3 autópályán Gyöngyös-Hort-Hatvan-Budapest vonalon közlekedő közvetlen buszok megtartása

Értesüléseink szerint az M3 autópályán közvetlenül Budapestig közlekedő autóbuszjáratokat törölnek a reggeli és visszafelé a délutáni csúcsidőben Gyöngyös-Hort-Hatvan-M3-Pest vonalon. Hatvan autóbusz-pályaudvarról nem fog indulni 6:05, 6:20, 6:35, 6:45 időppntokban, illetve a Puskás Ferenc Stadionból 16:00, 17:10, 17:30 időpontokban nem indul, az utolsó (!!!) indulási időpont pedig 18:45, ez után egyáltalán nem jön ezrn a vonalon busz. 

Rengetegen szállnak le reggel a Szerencs utcánál és Kacsóh Pongrácz utcánál, akiknek a vasúti közlekedés még Hatvan városból is hatalmas kitérő a Keleti pályaudvar felé, nem beszélve a Gyöngyösi/Horti lakosokról akiknek teljesen ellehetetlenedik a bejárás. Ezek a buszok annyira tele vannak, hogy rendszeresen nem lehet felférni, és a következőre kell várni. Bár reggelente az M3 autópályán nagy a dugó, jelen helyzetben mégis arra kérjük a döntéshozókat, hogy vizsgálják felül a járatok törlését, mert csak a reggeli csúcsidőben ez legalább 300 embert érintő probléma, akiknek a dugó ellenére is jobban megéri erre járni dolgozni, mint vonattal utazni egy plusz 1 órás kitérővel. 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Hajnal Daniella petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...