Petíció az M10 elkerülő útért

Támogatom, hogy az M10 elkerülő út teljes, azaz Kesztölcig tartó szakasza, egyidőben vagy azt megelőzve épüljön meg a tervezett M100-as úttal és az M0 északi szektorával, akár csökkentett műszaki tartalommal is (2x1 sáv).

A petíció címzettje: Dr. Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, Innovációs és Technológiai Minisztérium

A Pilisi-medencét átszelő 10-es számú országos főút forgalma kritikus mértékű lett, elérte kapacitásának felső korlátját. Több ezren késnek el nap mint nap az iskolákból, a munkahelyekről. A dugókban töltött felesleges idő emberi szempontból is hátrányos, de a környezetre is káros. A szakemberek szerint az M0 autóút északi szakaszának megépülése - míg az M0 nyugat meg nem épül - az egész térségben drasztikus forgalomnövekedést fog okozni, ami számítások szerint a 10-es főút jelenlegi, már most is elviselhetetlen 23000 autó/nap terhelés 50-60%-os emelkedését is jelenti majd.
Emiatt a térség lakossága elhatározta, hogy összefog és petíciót juttat el Dr. Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár úr részére. 

Kérünk Mindenkit, hogy írja alá 2019. március 31-ig.

FONTOS: Aki már aláírta személyesen az aláírásgyűjtő-pontokon vagy aktivistainknál az ívet, annak köszönjük a segítséget, online már nem szükséges megtennie. Ha megosztja petíciónkat az ismerőseivel, köszönjük! 

További részletek az aláírásgyűjtésről itt találhatóak: https://www.tevo.hu/alairasgyujtes-az-m10-es-elkeruloert/

 

Adatvédelmi hozzájárulás:

A petíción található személyes adataim kezeléséhez önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulásomat adom az alábbiakban részletezettek szerint.

A petición található személyes adatok adatkezelője a Tegyünk Együtt Vörösvárért Egyesület, elérhetősége: email cím:tevoegyesulet@gmail.com, telefon: +36 30 274 7741. További adatkezelő a Tegyünk Együtt Vörösvárért Egyesület tagjai. Az adatkezelés célja petíció benyújtása annak érdekében, hogy az M10 elkerülő út teljes, azaz Kesztölcig tartó szakasza, egyidőben vagy azt megelőzve épüljön meg a tervezett M100-as út és az M0 északi szektorával.

Az adatkezelés időtartama: 3 hónap. 

Tájékoztatás az adatkezelésről:

Az adatkezelés az érintettek jelen petícióban szereplő aláírásával kifejezett önkéntes hozzájárulásán alapul. Az érintett jogosult arra, hogy az adatkezelő és az annak megbízásából vagy rendelkezése alapján eljáró adatfeldolgozó által kezelt személyes adatai vonatkozásában

a.) az adatkezeléssel összefüggő tényekről az adatkezelés megkezdését megelőzően tájékoztatást kapjon;

b.) kérelmére személyes adatait és az azok kezelésével összefüggő információkat az adatkezelő a rendelkezésére bocsássa;

c.) kérelmére személyes adatait az adatkezelő helyesbítse, illetve kiegészítse;

d.) kérelmére személyes adatai kezelését az adatkezelő korlátozza;

e.) kérelmére személyes adatait az adatkezelő törölje;

f.) hatósági eljárást kezdeményezhesse;

g.) bírósági eljárást kezdeményezhesse;

Az érintetteknek joguk van a felügyeleti hatósághoz panaszt benyújtani (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, http://naih.hu, telefonszám: +36 (1) 391-1400, postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu). Külföldi állampolgár a lakhelye szerinti felügyeleti hatóságnál is panaszt tehet.
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )