Lidl-t, vagy Aldit Nagymarosra!

Szeretne e Nagymaroson egy minőségi szolgáltatást nyújtó LIDL, vagy ALDI élelmiszer üzletet?

Unjuk, hogy Nagymaroson egyetlen "élelmiszer" üzlet van. Szeretnénk minőségi kiszolgálást, minőségi termékeket a városunkban is, hogy ne kelljen kocsival Vácra járni bevásárolni. 

Nagymaros lakossága 5 000 fő körüli, de nyáron ez megtöbbszöröződik és a környező településekről is ide járnának bevásárolni.

(Nem állítom, hogy minden "xyz" üzlet minősíthetetlen az országban, de a nagymarosi az és azt sem állítom, hogy nem lehetne változtatni és javítani a hozzáálláson és a minőségen, de egy másik bolt mindenképpen jót tenne a városnak)

Ezzel a petícióval szeretnénk rávilágítani, hogy igen is van igény egy új élelmiszer üzletre Nagymaroson! Mert megérdemeljük! Mert kicsi a világ, de Nagymaros!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Nagy Gábor, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...