Legyen újra Pikok kölyök sertésrudacska (kalózos virsli)

img_13881.jpgKedves Aláírók!

Sokunk gyermeke szerette, a termék teszteken kitűnő eredményeket ért el a Lidl által forgalmazott Pikok kölyök sertés rudacska, ám megszüntették a hazai forgalmazását. Kitűnő mentes összetétele segítség volt az ételallergiások számára, nyokokban sem tartalmazott glutént, tejet, szóját és tartósító szereket. Napjainkban minden 8-10. 3év alatti gyermek ételallergiás, így kérem segítsék aláírásukkal meggyőzni a Lidl-t,hogy szükség van hazánkban is a termékükre. Levelükben azt írták,hogyha nagy vásárlói igény van rá,visszakerülhet a kínálatba. Aláírásikat köszönjük!

Az aláírással engedélyezem Vellner Andrea, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.