Legyen újra digitális oktatás,zárjanak be az iskolák!

Magyarország Kormányát kérjük, hogy az oktatást a bölcsődékben, óvodákban, általános iskolákban, gimnáziumokban, egyetemekben és egyéb tanítási intézményekben, az egyre növő fertőzöttek, és az egyre növő halottak, és lélegeztető gépre került emberek miatt szíveskedjenek felfüggeszteni!

Azoknak az óvodásoknak és kisiskolásoknak, akiket nem tudnak otthon felügyelni, biztosítsanak csak nekik felügyeletet a tanítási intézményekben. Az olyan embereknek akik nincsenek rászorulva a felügyeletre, azoknak szíveskedjenek online megtartani a tanítási órákat. Ne veszélyeztessük egymás egészségét!

Köszönjük szépen! Maradjunk otthon a biztonságban!

Az aláírással felhatalmazom Nagy Bence ONM petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.