Legyen több vegán termék az Aldiban!

Az alábbi petícióval szeretnénk küzdeni azért, hogy az Aldiban egyre több állandó vegán termék legyen elérhető.

Magyarországon jelenleg már több ezer vegán él, akik lépten-nyomon keressük a lehetőséget a növényi alapú termékekre, így az Aldi válhatna az egyik központi élelmiszerüzletünkké.

Korábban a Dr. Oetker VegaCream vált kérelmünkre egyszeri alkalomból állandóvá, most pedig azt szeretnénk, ha a Violife (sajtok), valamint a MY LOVE MY LIFE (joghurtok, kávék) nevű növényi termékek is rendszeresen megtalálhatóak lennének a polcokon. És mindez az ország összes Aldi üzletében így legyen!

Írd alá, ha egyetértesz, vagy támogatnál bennünket!

Az aláírással engedélyezem Szűcs Andrea Boglárka, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.